NAVIKA KOJA ĆE VAM POMOĆI BRŽE SMRŠATI

Mislim da se svi možemo složiti da je navika nešto što radimo svakodnevno i automatski tj. bez razmišljanja. Kad se probudimo, bez razmišljanja operemo zube ili dok vozimo auto, bez razmišljanja upravljamo kočnicom, gasom i volanom. Postoje dobre i loše navike, ali pošto govorimo o zdravlju, vježbanju i ishrani, onda govorimo o dobrim navikama.

Započeti trening proces nije lagano, pogotovo ukoliko niste bili aktivni par godina. Ali sama odluka na to je velika stvar. Da bi vježbanje postalo svakodnevnica i nešto što odrađujete bez razmišljanja, morate stvoriti naviku redovnog vježbanja koja će vam pomoći što brže smršati. Kako onda izgraditi naviku redovnog vježbanja?

Pomoću discipline. Disciplina je sposobnost održavanja napora bez odustajanja kako bih ostvarili svoj cilj. Ona će vas držati kako na početku ne bi odustali od vježbanja kada postane malo teže. Najbolja stvar je što će vam trening dodatno pomoći izgraditi još bolju disciplinu, a time i naviku redovnog vježbanja. Treningom pored toga što jačate svoje tijelo, jačate i svoj um. Svaki odrađen trening je novi korak prema vašem cilju i to donosi ogroman osjećaj zadovoljstva.

Razna istraživanja su pokazala da je potrebno oko 21 dan kako bi stvorili neku novu naviku. Znači sve što je potrebno jeste da pregurate početnih 21 dan uz pomoć discipline i onda ste stvorili naviku redovnog vježbanja koja će vam pomoći smršati što brže. Ako vam je potrebna dodatna podrška, uvijek možete pronaći nekoga ko će biti zajedno s vama u vašem procesu mršanja. Naviknut ćete trenirati zajedno s tom osobom i onda kada dođu momenti kada bi htjeli odustati, ta osoba će vas ohrabriti ili ćete vi ohrabriti tu osobu. Put do cilja nije lagan, ali kada imate nekoga kao podršku, onda je sve to lakše.

Pored svih savjeta, vrlo često nam je potrebna stručna pomoć kako bi se pokrenuli, smršali i oblikovali svoje tijelo. Ukoliko želite to ostvariti na najbrži način, mi smo tu da Vam pomognemo.


Mi smo Sanja i Sanjin Imanić i u posljednjih 10 godina smo pomogli stotinama klijenata ostvariti svoje ciljeve i postati najbolja verzija sebe. Zadovoljan klijent nam zaista uljepša dan. Kao Vaši online personalni treneri ćemo pomoći i Vama ostvariti rezultate o kojima ste oduvijek sanjali. Od prvog do zadnjeg koraka smo tu uz Vas.


Uvjereni smo u naše sposobnosti da Vam možemo pomoći i zbog toga Vam nudimo PRVI TRENING BESPLATNO.

Napišite Vaš komentar na članak. To zaista cijenimo.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.