Klijenti

NEKI OD NAŠIH KLIJENATA

Ovi rezultati su više od samo fotografija prije i poslije. Neki klijenti se žele osjećati bolje, neki se žele riješiti bolova u leđima, dok neki žele skinuti višak kilograma. Rezultati se razlikuju od osobe do osobe, ovise od discipline, radne etike i snage volje. Na ovoj stranici su prikazani samo neki od rezultata koji su vizuelno vidljivi. Pored ovih, tu su i klijenti čiji rezultati nisu vizuelno vidljivi, ali su napravili ogromne mentalne rezultate koji ne mogu biti prikazani fotografijama. Čestitke svima njima na postignutim rezultatima!


Adin

”Dugo nisam bio svjestan da način života koji vodim nije ispravan iz mnogo razloga, posebno po pitanju zdravlja. Kao i kod svakog, i kod mene je bilo bezbroj neuspjelih pokušaja u gubitku kilograma. Meni je jednostavno došao trenutak gdje mi je više dosadilo da budem svakodnevno ograničen zbog tako jedne glupe stvari. Shvatio sam da mi je lakše voditi brigu o sebi i svom tijelu nego sa sobom nositi toliki teret. Navike sam morao mijenjati iz temelja.

Najbitnije od svega je bilo steći naviku treniranja. Također je bitno novi način života integrisati u svakodnevne aktivnosti i na zdrav način ugasiti glad. Oko hrane Sanjin nije komplikovao puno. Imao sam svaki dan tri obroka, uobičajni doručak 3 jajeta i 2 kriške hljeba ili 3 kriške hljeba sa kikiriki puterom i čašu mlijeka.

Ručak i večera su se uvijek sastojali od mesa (proteina), priloga (tjestenina, krompir ili riža) te povrća. Samo je bitno minimizirati unos šećera. To je mnogima najveći problem. Na početku sam trenirao tri puta sedmično i svaki trening se radilo čitavo tijelo. To su uglavnom vježbe snage i i izdržljivosti, te na kraju kardio, najčešće guranje sanki. Nakon par mjeseci sam počeo ići jednom sedmično na bazen, a poslije nekog vremena dva puta sedmično.”


”Godinama sam se stidjela fotografisanja zbog svog stomaka. Onda sam konačno odlučila potražiti pomoć. Nakon pretraživanja po internetu, odlučila sam javiti se Sanjinu. Odmah mi se svidio njegov pristup kada je rekao da fokus nije izgubiti stomak niti smršati 10kg, nego je fokus na samo iduća 24 sata. Išli smo korak po korak.

Na početku mi je bilo strašno mrsko vježbati, ali danas ne bi mogla zamisliti svoj život bez vježbanja. Obroci su bili jednostavni i u skladu s mojim budžetom. Izgubila sam preko 9kg, a izgradila 2kg mišića što je bilo jako bitno za moje zdravlje. Nakon izgubljenih kilograma, morala sam hirurški ukloniti dio kože sa stomaka. Mogu reći da se osjećam 15 godina mlađa. Izgradila sam samopouzdanje i danas mi nije problem fotografisanje.”


”Od malih nogu sam bio fizički aktivan i bavio se različitim sportovima. Međutim, također od malena sam punije građe i imam višak kilograma. U periodu studija, a zatim kada sam krenuo raditi, prestao sam sa bilo kakvim fizičkim aktivnostima i narodski rečeno “zapustio se”. Momenat kada sam odlučio definitivno uraditi nešto po tom pitanju je bio povratak sa mora. Trenutak kada sam se odlučio na promjenu se podudario sa gostovanjem Sanjina u jednoj TV emisiji koju je mama gledala i zapisala njegovo ime.

Uz njegovu podršku, odlično pripremljen plan ishrane, treninge, trud, čvrstu želju i volju te jasan cilj, došao sam do željenog rezultata za 8 mjeseci. Nakon tog perioda preporučena ishrana mi je prešla u naviku i odlično mi odgovara u svakodnevnom životu. Također, nastavio sam i sa treninzima, tako da sam u konačnici promijenio svoje životne navike na bolje na čemu sam izuzetno zahvalan Sanjinu.”


Sanela

”Ako slučajno ima nedoumica ili možda skeptika po pitanju rada Sanjina Imanića, evo par činjenica vezanih za njegov rad. Uz stručan nadzor i vježbanje u periodu od nepuna tri mjeseca ja sam smršala 12 kilograma, sa 95kg na 83kg. Za svaku preporuku! Sanjine sretno u daljem radu.”


”Sa Sanjinom sam surađivala samo 2 mjeseca i postigla nevjerovatne promjene, što na fizičkom tako i na mentalnom planu. Iskrene preporuke svima koji su u potrazi za profesionalnim i stručnim trenerom, nećete se pokajati! Uz kvalitetnog vodiča kao što je Sanjin, treninzi su dovoljno zahtjevni da postignete  željenu promjenu, a opet dovoljno jednostavni i zabavni da ih vrlo lako inkorporirate u vašu svakodnevnu rutinu. Nećete požaliti ni minute provedene u kvalitetnoj tjelovježbi, obzirom na beneficije koje vas očekuju. Treneru od srca hvala na pomoći i trudu tijekom ovog procesa u kojem sam unatoč svojim tjelesnim poteškoćama postigla odlične rezultate, svako dobro!”


”Rezultati su mi bili zapanjujući! Obim struka mi se smanjio (sa 84cm na 78cm za samo 2 sedmice), tijelo došlo u formu, a moj elan i energija su bili na odličnom nivou. Kroz odgovarajući plan ishrane te svakodnevno praćenje i Sanjinov online nadzor uspjela sam disciplinovano doći do cilja.

Vježbe su bile prilagođene mojim mogućnostima uz blago povećanje zahtjeva. Preporučujem od srca svima da isprobaju i ne traže izgovore. Trening ne traje dugo, radite ga u toku dana kada možete, a Sanjin je tu da vam pruži podršku – kroz video tutorijale, praćenje, povratnu informaciju. Vidljivi rezultati će vas iznenaditi. Vrijedi prihvatiti ponudu.”


Lejla

Lejla je imala cilj povećati svoju kilažu. Bila je skoro anoreksična. Nakon 2 mjeseca treniranja Lejla je povećala svoju kilažu sa 47kg na 58kg. Problematične tačke su bile bolovi u koljenu i loše držanje i to je sve riješeno, a snaga je drastično porasla. Njeno tijelo je sada znatno jače i otpornije.

Klijent potroši samo 3-4 sata sedmično trenirajući, a ostala 164 sata su ključna za uspjeh jer rezultat se stvara oporavljajući od treninga tako što pratimo ishranu i dovoljno spavamo.


Nakon teške životne situacije, ova klijentica je krenula redovno vježbati i na samom početku je izgubila preko 15 kilograma. Tek tada je uslijedilo fotografisanje sa 116kg i redovnim treniranjem i disciplinom je uspjela skinuti još 22 kilograma.

Teške životne situacije znaju znatno otežati cijeli trening proces, ali vrlo bitno je ne razočarati se i samo nastaviti dalje. Napredak je napredak, nebitno da li se radi o 2 kilograma ili 20 kilograma. Struk na prvoj slici 129cm, a na drugoj slici 100cm, nevjerovatnih -29cm.


anna-personal-training-rotterdam

Ana

”Godine lijenosti i loše prehrane su ostavile na meni toliko traga da sam sa svoje 33 godine počela se plašiti dijabetisa i raznih bolesti koje nosi loš način života i sama debljina. U mnogim pokušajima sam kao i većina odustala. Onda sam naletila na stranicu Sanjina Imanića i odlučila sam se na suradnju s njim.
Sanjin je jednostavan, komunikativan i susretljiv trener koji će vam pomoći doći do vašeg cilja bez sumnje. Plan prehrane je tako jednostavan da ga svatko može pratiti i ni u jednom trenutku ja nisam bila gladna i ni u jednom trenutku se nisam osjećala loše. Plan treninga je isto tako prilagođen samo meni i sa puno želje i volje sam ih odrađivala i nastavljam ih dalje raditi.
Velike preporuke za Sanjina. Hvala ti treneru na pomoći i veliki naklon. Respekt!”


Sanjinova prva transformacija iz 2019.godine

”Nakon toliko godina rada sam htio vidjeti kroz šta sve prolaze moji klijenti i da li su moji programi 100% efikasni. Pola godine sam jeo ogromne količine hrane, ali za to vrijeme nisam prestajao redovno trenirati. Kada sam “došao” do 110kg bilo je vrijeme za skidanje kilograma. Za 3.5 mjeseca detaljno prateći svoj program treninga i plan ishrane sam skinuo 20 kilograma i vratio se na početnih 90 kilograma.

Da li sam uživao jesti šta god želim? Pa i ne baš. Naš mozak nam predstavlja slatko i nezdravu hranu kao nešto prelijepo i magično, ali čim krenemo to jesti, osjećamo se tromo i usporeno. Mislim da smo svi toga svjesni. Najljepši osjećaj je bio kada sam skinuo višak kilograma jer sam se tada osjećao lagan kao pero. Efikasnost mojih trening programa i planova ishrane se vidi iz gore priloženih fotografija.”

Ove godine smo Sanja i ja zajedno napravili nove transformacije kako bi ponovo testirali efikasnost našeg programiranja treninga. Više o tome možete pročitati u blogu: KAKO SMO SMRŠALI JEDNOSTAVNO I BEZ GLADOVANJA?


RECENZIJE

BUDITE I VI DIO OVIH USPJEŠNIH PRIČA! PRIDRUŽITE NAM SE, JER AKO NE KRENETE DANAS, ZA GODINU DANA ĆE VAM BITI KRIVO ŠTO NISTE KRENULI.