Online Personalni Trening EU

AKO ŽELITE MRAK REZULTATE UZ URAVNOTEŽEN TRENING I ISHRANU PRILAGOĐENU VAŠEM ŽIVOTNOM STILU, ONDA STE NA PRAVOM MJESTU!

Mi smo Sanja i Sanjin Imanić, radimo kao personalni treneri i u posljednjih 10 godina smo pomogli stotinama klijenata ostvariti svoje ciljeve i postati najbolja verzija sebe.

Dobrodošli na našu web stranicu.

Na ovoj stranici nećete pronaći savjete ni trikove kako smršati preko noći ili kako skinuti 10kg za 7 dana. Također vam nećemo prodavati nikakve suplemente, čajeve ili magične tablete za mršanje i poboljšanje zdravlja.

Jednostavno rečeno, nudimo vam uslugu online personalnog treninga i s nama možete postići mrak rezultate ukoliko ste disciplinovani. Naš koncept rada se zasniva na tome da vaš životni stil neće ispaštati zbog treninga i ishrane, nego je maksimalno uravnotežen i prilagođen vašem životu. Ne morate trenirati svaki dan. Ne morate doručkovati ukoliko nemate tu naviku. Ne morate jesti 6 obroka u danu. Ne morate izbaciti hljeb i večeru. Trening neće biti ubitačan jer to nije najefikasniji način za napredak. Ne morate pratiti neki ludi i čudni režim ishrane. Ali šta onda morate?

 • Morate imati jaku želju i odlučnost za promjenom
 • Morate biti spremni trenirati redovno 3-4 puta sedmično
 • Morate pratiti plan ishrane koji vam napravimo barem 85% vremena

Ovo su stvari koje očekujemo od vas. Ako zvuče previše izazovno, onda možda ovo ipak nije za vas. Svi vrijedni rezultati u životu zahtijevaju trud, pa tako i tjelesna transformacija i ako niste odlučni, onda je bolje da ne trošite novac i svoje, a i naše vrijeme.

Ako se odlučite na saradnju s nama, garantujemo vam maksimalnu posvećenost i poseban pristup kako bi ostvarili svoj cilj. Zaista volimo svoj posao, zadovoljan klijent nam uljepša dan i zbog toga radimo s ograničenim brojem klijenata i to samo s osobama koje istinski žele napraviti životne promjene, a ne samo brze rezultate jer brzi rezultati nisu dugoročno održivi.

A sad prelazimo na rezultate i uspjehe klijenata.


PROVJERENI I DOKAZANI REZULTATI

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Imamo 10 godina iskustva u ovom poslu, saradnju sa preko 500 klijenata, lično se ozbiljno bavimo dizanjem tegova, Sanjin je profesor Kineziologije (Sporta), savjetnik za ishranu i najviši nivo personalnog trenera u Europi od European Register of Exercise Professional – Advanced Health and Exercise Specialist. Ali kako bi vodili svojim djelima, a ne samo riječima da su naši programi efikasni, odlučili smo sami proći kroz proces tjelesne transformacije i ispod možete vidjeti naše rezultate. Mislimo da je veoma važno da smo kao personalni treneri i mi prošli ovaj proces kako bi vas mogli voditi do vašeg cilja najbržim mogućim putem.


NEKE OD RECENZIJA KLIJENATA

S NAMA SVI IZGOVORI PADAJU U VODU

NEMAM VREMENA ZA TRENING – ”Oni koji nemaju vremena za fizičku aktivnost, prije ili kasnije će morati pronaći vrijeme za bolest.” Mi prilagođavamo trening prema vašem slobodnom vremenu i možete ga odraditi ujutro, popodne ili navečer, kad god vama odgovara. Jednostavno, ne možete propustiti trening uz naše vodstvo i podršku. Smatramo da u toku sedmice svi mogu pronaći vrijeme za 3 treninga po 40 minuta jer to je manje od 4% vašeg vremena. Ako ne možete odraditi minimalno 2 sata aktivnosti od 168 sati u sedmici, istina je da obaveze nisu krivac za neaktivnost, nego vaša loša organizacija vremena i ljenost.

PROBAO/LA SAM SVE– Niste probali treniranje s nama. Pravimo treninge i planove ishrane koji imaju za cilj ne remetiti vaš životni stil tj. maksimalnu prilagođenost vama. Ne tvrdimo da je naš metod najefikasniji na svijetu, ali tvrdimo da ukoliko pratite naše upute rezultata mora biti. Glavni akcenat stavljamo na trening cijelog tijela sa postepenim povećanjem intenziteta i plan ishrane koji nije nikakva dijeta i sadrži hranu na koju smo svi navikli.

MENI TREBA NEKO DA ME UŽIVO TJERA – Neki ljudi zaista trebaju nekoga ko će ih tjerati na trening i taj neko vas može tjerati za vrijeme treninga, ali ko će vas tjerati da pazite na ishranu u vrijeme kada ne trenirate?! Ovaj izgovor je obično od osoba koje vjeruju da treningom mogu popraviti lošu ishranu, što apsolutno nije tačno. Mi kao personalni treneri smo vaša glavna podrška i vodilja, ali mi ne možemo trenirati i napraviti promjene za vas. Ishrana i san su više od 80% uspjeha i o tome morate voditi računa kada ne trenirate. Ali uz suradnju s nama imate naše detaljno praćenje i podršku, odgovornost prema nama, pravimo program u koji možete vjerovati, imate fleksibilnost treniranja s kojom je teško propuštati treninge i mentalnu vježbu discipline s kojom ćete vremenom naučiti vjerovati u sebe i tjerati sami sebe, a ne oslanjati se na druge osobe.

TRENIRANJE JE DOSADNO I TEŠKO – Svaki početak je težak i ukoliko niste bili aktivni još od osnovne škole, treniranje na početku vam sigurno neće biti zanimljivo i lagano. Ali nakon par sedmica kada vidite prve rezultate, to će se promijeniti. Naši treninzi su efikasni i programiramo ih prema vašim sposobnostima, tako da uvijek imate zadovoljstvo uspješno odrađenog treninga i radosno isčekivanje idućeg. Nikada nećete raditi nešto na što niste spremni ili nešto što je opasno po vaše zdravlje. Ako želite biti zdravi, jaki, otporniji na bolesti i povrede, onda ćete trenirati redovno.

PAKETI SU PRESKUPI – Usluga online personalnog trenera je premium usluga i kao takva ima svoju posebnu cijenu. Ukoliko mislite da je to precijenjeno, na internetu možete pronaći hiljade besplatnih knjiga, članaka i videa vezanih za trening i ishranu. Mi vrednujemo svoje znanje i vrijeme koje ulažemo u saradnju s klijentima i naš posao nije samo napraviti program treninga i ishrane, nego voditi klijente do njihovog cilja najbržim putem i pružiti im naše dragocijeno znanje. Mi smo kroz 10 godina rada, a prije toga i školovanja, naučili i isprobali mnoge stvari, da vi ne bi morali.

TRENUTNO NUDIMO NOVE PROMO CIJENE SA VELIKIM POPUSTIMA!

NISAM SPORTSKI TIP – Mi vas ne spremamo za Olimpijadu ili neko takmičenje, tako da iako niste neki sportski tip tj. motorika vam nije baš najbolja, moći ćete uspješno odrađivati treninge koje vam napravimo jer treninge pravimo prema vašim sposobnostima bez obzira koliko one ‘’zahrđane‘’ bile. Svako može napredovati jer sve se može ako se hoće.


PREDNOSTI TRENIRANJA S NAMA
 • OSJEĆAJ ODGOVORNOSTI

Jedna od glavnih prednosti saradnje s nama je osjećaj odgovornosti koji imate prema nama. Mi vas nećemo tjerati na treniranje, ali isto tako vas nećemo pustiti da propuštate treninge. Pokušavamo čuvati zdravi balans između podrške i tjeranja. Sa nekom fitness aplikacijom, pored toga što treninzi nisu 100% personalizovani za vas, nemate osjećaj odgovornosti prema treneru i zbog toga ćete nakon dan-dva početi propuštati treninge.

 • TRENIRAJTE BILO KAD U TOKU DANA

Možete trenirati ujutro, popodne ili navečer. Potpuna fleksibilost treniranja kad god želite. Trening ćete uvijek moći uklopiti u skladu sa vašim životnim obavezama.

 • VIŠE ENERGIJE

Možete zaboraviti na zijevanje u toku dana, konstantan umor i neraspoloženje. Nakon samo desetak dana imati ćete više energije i uživati više u životu.

 • TRENIRAJTE LOKACIJSKI BILO GDJE

Možete trenirati u svojoj kući, fitness centru ili bilo gdje. Ako vam je posao u pokretu, uvijek možete trenirati gdje god se nalazili uz personalizovan trening.

 • EFIKASNI i PERSONALIZOVANI TRENINZI

Naš način rada nije YouTube ili Instagram trening, fitness aplikacija, online grupni trening ili šablonski program od 6 sedmica za mršanje koji je isti za svakoga. Mi pravimo program treninga posebno za vas prema vašim željama, ciljevima, potrebama i pratimo vas u svakom koraku kako bi imali najbolje rezultate.

 • STALNA PODRŠKA I VOĐENJE TRENING PROCESA

Saradnja s nama je više od samo trening programa. Stalno smo u kontaktu za sva vaša pitanja i nedoumice kako bi uvijek išli u pravom smjeru. Dok drugi treneri prate svoje klijente sedmično, mi se čujemo svaki dan jer stalna komunikacija je uvijek najbolji put za napredak.

 • VIŠE SAMOPOUZDANJA

Trening program koji napravimo za vas će doprinijeti da se osjećate bolje u svojoj koži i izgradit ćete samopouzdanje koje će vam znatno olakšati život.

 • UŠTEDA VREMENA

Ukoliko želite trenirati kući, nećete trošiti vrijeme na odlazak u fitness centar. Trening ćete završiti puno brže u udobnosti svoje kuće.

 • PLAN ISHRANE KOJI NIJE NIKAKVA DIJETA

Naš plan ishrane je jednostavno pratiti, sadrži sve potrebne makro i mikronutrijente, hranu na koju smo svi navikli, nećete biti gladni ili narušiti svoje zdravlje. Ukoliko ne konzumirate meso i namirnice životinjskog porijekla, imate zamjenske proteinske opcije tih obroka. Također imate nagradne obroke u kojima možete uživati jesti šta god želite.

 • 100% GARANTOVANI REZULTATI

Svi naši klijenti koji treniraju redovno i prate plan ishrane postižu vrhunske rezultate. Izgubili su suvišne kilograme, oblikovali svoje tijelo i vježbanje im je postalo zadovoljstvo.


U MEDIJIMA


NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

Kako funkcioniše saradnja s vama?

Nakon prijave se dogovaramo za video poziv kako bi porazgovarali o svemu vezano za trening proces. Zatim kreiramo trening program i plan ishrane na osnovu vaših želja, ciljeva i potreba.

Pravimo i šaljemo Vam dnevni trening tekstualno napisan sa našim video tutorijalima izvođenja vježbi. Potrebno je snimiti jednu seriju svake vježbe tokom treninga. Ovo je bitno iz sigurnosnih razloga i provjere forme. Trening možete odraditi lokacijski gdje god želite i u vrijeme koje želite.

Saradnja s nama je više od samo trening programa. Stalno smo u kontaktu za sva vaša pitanja i nedoumice kako bi uvijek išli u pravom smjeru. Dok drugi treneri prate svoje klijente sedmično, mi se čujemo svaki dan jer stalna komunikacija je uvijek najbolji put za napredak.

Koliko je vremena potrebno za vidljive rezultate?

Koliko brzo možete očekivati rezultate ovisi prvenstveno od vaše volje, radne etike, spola i genetike (trenutnog i potencijalnog stanja tijela). Isto kao što niska osoba ne može očekivati da će narasti još 20cm, tako i osoba koja ima uske kukove, ne može proširiti kukove ili osoba koja ima uska ramena, ne može prošiti kosti ramenog pojasa. Ovo vam pišemo kako bi prihvatili potencijal vašeg tijela i kako ne bi očekivali nerealna Instagram tijela. Kada govorimo o mršanju, osobe koje imaju preko 100kg brže mršanju nego osobe koje imaju oko 70kg. Zdravo mršanje je gubitak otprilike 0.5 do 1kg sedmično i smanjenje struka za 1cm sedmično. Izgradnja mišića i oblikovanje tijela/rekompozicija (gubitak masnog i izgradnja mišićnog tkiva) je dugotrajniji proces i zahtijeva barem 8 sedmica kako bi napravili znatnije promjene. Muškarci zbog prirodno veće mišićne mase brže napreduju od žena. Tjelesne transformacije su zahtijevan proces, ali rezultata mora biti i više nego što mislite ukoliko ste dosljedni i trudite se.

Po čemu je vaš pristup drugačiji od ostalih?

Mi volimo jednostavnost i uravnoteženost, i s tim principima vodimo svoj život i posao. Naši treninzi su zanimljivi, efikasni i nisu komplikovani. Treninge pravimo prema vašim trenutnim sposobnostima tako da uvijek imate zadovoljstvo uspješno odrađenog treninga i radosno iščekivanje sljedećeg. Što se tiče ishrane, naši planovi ishrane nisu komplikovani i nisu nikakva dijeta. Također ne sadrže nikakvu egzotičnu, nego uobičajenu hranu na koju smo svi navikli. Cilj nam je da naši treninzi i ishrana poboljšaju vaš život, a ne da pogoršaju.

Da li je trening preko Skype-a ili Zoom-a?

Vaš trening neće biti preko Skype-a ili Zoom-a. Pravimo i šaljemo Vam trening tekstualno napisan sa našim video tutorijalima izvođenja vježbi. Na ovaj način imate maksimalnu slobodu trenirati lokacijski gdje god želite i u vrijeme koje želite. Koristimo WhatsApp ili Viber za komunikaciju.

Koje namirnice moram jesti?

Naš plan ishrane je jednostavno pratiti, sadrži sve potrebne makro i mikronutrijente, hranu na koju smo svi navikli, nećete biti gladni ili narušiti svoje zdravlje. Ukoliko ne konzumirate meso i namirnice životinjskog porijekla, imate zamjenske proteinske opcije tih obroka. Također u planovima ishrane ne uključujemo nikakve sumnjive suplemente. Vjerujemo da svako treba jesti na način koji mu najbolje odgovara i naši planovi ishrane će vam pomoći u tome.

Da li je lokacija bitna?

Ne, mi radimo sa klijentima širom svijeta. Jedna od prednosti našeg načina rada jeste da možete trenirati s nama gdje god se nalazili u svijetu.

Da li trebam trenirati kući ili u fitness centru?

Možete trenirati kući, u teretani ili bilo gdje želite. Mi ćemo vam napraviti program u ovisnosti od opreme koju imate na raspolaganju.


SPREMNI ZA POČETAK?

Svaki klijent dobiva maksimalnu podršku potrebnu za ostvarivanje svojih fitness ciljeva u najkraćem mogućem vremenskom roku i zbog toga radimo sa ograničenim brojem klijenata i isključivo sa osobama koje žele životnu promjenu, a ne brze rezultate.

NOVE PROMO CIJENE

4 SEDMICE

Saradnja s nama i vođenje procesa treniranja

Personalizovan trening program

Naši video tutorijali vježbi

Individualan pristup

Video poziv na početku ciklusa

Naš plan ishrane Level 1

Savjeti za ishranu i životne navike

Svakodnevna komunikacija i podrška

Treninzi 4 puta sedmično

STARA CIJENA 130€

NOVA CIJENA 105€

8 SEDMICA
NAJPOPULARNIJI PAKET

Saradnja s nama i vođenje procesa treniranja

Personalizovan trening program

Naši video tutorijali vježbi

Individualan pristup

Video poziv na početku ciklusa

Naš plan ishrane Level 2

Savjeti za ishranu i životne navike

Svakodnevna komunikacija i podrška

Treninzi 4 puta sedmično

STARA CIJENA 255€

NOVA CIJENA 180€

12 SEDMICA

Saradnja s nama i vođenje procesa treniranja

Personalizovan trening program

Naši video tutorijali vježbi

Individualan pristup

Video poziv na početku ciklusa

Naš plan ishrane Level 2

Savjeti za ishranu i životne navike

Svakodnevna komunikacija i podrška

Treninzi 4 puta sedmično

STARA CIJENA 385€

NOVA CIJENA 260€

JOŠ UVIJEK NISTE SIGURNI?

Ako ne krenete trenirati danas, za godinu dana će vam biti krivo što niste krenuli. Samo zamislite kakve rezultate možete napraviti za godinu dana! Zato ne oklijevajte, odbacite izgovore jer znate da ne vrijede i prijavite se za trening sad odmah!

Kako bi vam dali dodatni vjetar u leđa, nudimo vam prvi trening BESPLATNO!

sanjin.imanic@gmail.com

+387 61 916 863

imanic.sanja@gmail.com

+387 61 613 282


Naše usluge pružamo klijentima širom svijeta!